Nieuwe aanwinst Qonnected al volop in bedrijf

Nov 10, 2016

Qonnected gaat met haar nieuwe aanwinst de hoogte in! Verbindingen tot stand brengen behoren al tot de orde van de  dag. Maar verbindingen en vooral tijdelijke verbindingen kon Qonnected nog niet geheel zelfstandig uitvoeren. Onlangs heeft Qonnected een eigen mobiele antenne mast aan het wagenpark toegevoegd.

Met deze mobiele antenne mast is Qonnected in staat om bijvoorbeeld tijdelijke straalverbindingen op te zetten of in te zetten bij evenementen voor cameraobservatie of wifi netwerk. Tevens gebruiken we deze als meetwagen en/of noodverbinding voor Q-Wave klanten.

Deze nieuwe aanwinst met de naam QAR is nog maar net in bezit en is al volop in bedrijf. Zo hebben wij onlangs het feestterrein van Stichting Oktober Evenementen Rossum voorzien van een draadloos netwerk voor het personeel, PIN betalingen en tevens een straalverbinding opgezet zodat het personeel gebruik kon maken van super snel internet. Ook heeft Qonnected in samenwerking met seQel een aantal camera’s opgehangen voor o.a. de veiligheid bij de kassa’s.

Begin 2017 wordt de QAR gereviseerd en zal verder uitgebreid worden met hypermoderne apparatuur.

Behoefte aan een tijdelijke of noodverbinding? Neem dan contact met ons op. sales@qonnected.nl.2016-10-20_18-13-37_1125_400x300.jpgCategorie: Nieuws

Add Pingback