"BOA Recycling werkt flexibel en snel samen in de cloud"

Jan 14, 2016

BOA Recycling Equipment is een begrip in de recyclingindustrie. Het bedrijf levert wereldwijd machines en complete systemen voor het transporteren, sorteren en verbalen van afval.  Omdat BOA zich wil concentreren op de kernactiviteit binnen alle vestigingen (Engeland, Duitsland en Nederland) en flexibiliteit binnen het IT gebeuren wil, ging BOA op zoek naar de juiste IT dienstverlener die kon meegroeien met de wensen van de organisatie. 

In 2012 stapte BOA over naar Flex  Qonnected en gaf daarmee het beheer van alle IT en telefonie hardware- en softwarematig uit handen. Qonnected legde een snelle glasvezel verbinding en VoIP netwerk aan om de vestigingen onderling te kunnen verbinden.

“Wij wilden ons weer concentreren op onze core business en dat bij voorkeur op kantoor, thuis of onderweg. Ik ben zeer enthousiast met het snelle netwerk, de service en kennis van zaken. Door de nieuwe samenstelling hebben we aanzienlijk in onze telefonie en IT kosten kunnen besparen. Tevens is de kwaliteit van het geheel verbeterd. Daarnaast hebben we altijd een laatste stand van zaken qua software”. Han Hazekamp, Managing Director van BOA Recycling Equipment BV.

Zoals bij veel bedrijven nam de wens om altijd en overal te kunnen werken alsmaar toe. Door bestanden centraal op te slaan in het Ecostora datacenter van Qonnected, kunnen medewerkers nu altijd snel bij hun data. Of het nu gaat om eenvoudige tekstbestanden of grote CAD tekeningen, eenmaal ingelogd op het netwerk kan men overal en op ieder apparaat aan het werk.

Qonnecte Bernd Edelijn“Flex Qonnected beweegt mee met de organisatie, ook als het aantal medewerkers fluctueert weet je altijd waar je aan toe bent. Extra investeringen zijn nu dus verleden tijd.  Dit past bij een dynamisch bedrijf als BOA.”  Bernd Edelijn, Managing Director van Qonnected

BOA heeft gekozen voor een flexibele tariefstelling en betaalt een vast bedrag per maand per medewerker. Het bedrijf is nu verzekerd van een goede IT dienstverlening  die letterlijk meegroeit of krimpt met de organisatie. Qonnected beheert de infrastructuur, beveiliging, licenties, back-up van bestanden en updates van de benodigde applicaties. Medewerkers werken samen vanuit één systeem en zijn tot slot altijd en overal bereikbaar middels VoIP.

“De samenwerking is prettig, wij zijn het verlengstuk van de organisatie”. Bernd Edelijn, Managing Director van QonnectedLabels: Boa recycling
Categorie: Referenties